Agnieszka Piechocka

Absolwentka Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu, z wykształcenia magister chemii i dietetyk z zamiłowania propagatorka zdrowego stylu życia i dobrych nawyków żywieniowych.

W poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujące pytania w sferze zdrowia zainteresowała się tematyką zdrowej żywności oraz wpływu trybu życia i środowiska na organizm ludzki. Zgłębiając tajniki dietetyki konwencjonalnej i alternatywnej odkryła zbawienny wpływ jakości i doboru odpowiedniego jedzenia  na własne zdrowie, dobre samopoczucie i równowagę psychiczna. Z czasem przerodziło się to w jej pasję, którą zaraziła najbliższych i zainteresowała wiele napotykanych osób.

Nieustannie poszerzając swoją wiedzę na studiach magisterskich z zakresu dietetyki, kursach z dietetyki klinicznej, warsztatach diagnostyki laboratoryjnej i wielu tematycznych szkoleniach i sympozjach oferuje kompleksową, profesjonalną pomoc dietetyczną jednocześnie realizując swoje marzenia.

Wychodząc z założenia, że „każdy z nas jest inny” bardzo indywidualnie podchodzi do każdego przypadku analizując go wnikliwie, uwzględniając indywidualne preferencje oraz dostosowując oferowaną pomoc precyzyjnie do Twoich potrzeb i oczekiwań.